Longevity voor professionals

Vanuit de Longevity-filosofie selecteren wij producten en methoden die erop gericht zijn de welzijn van cliënten te verbeteren en die voldoen aan hoogwaardige en verantwoorde eisen en veiligheidsnormen. Hieronder treft u een overzicht van onze mogelijkheden.

Wij werken graag samen met Professionals die hun vak goed opgeleid, met plezier en passie, verstaan. Wij kennen verschillende gradaties waarin Professionals met onze visie op vitaliteit verbonden zijn. Salons die één of meerdere bouwstenen van de Longevity-filosofie aanbieden zijn te herkennen aan het ‘Longevity Certified Keurmerk’. Zo zien cliënten in 1 oogopslag of ze aan het juiste adres zijn. U kunt onze aanpak volledig omarmen of integreren binnen uw eigen methodes en visie op ‘lekker in je vel zitten’. Wij besteden veel aandacht aan training, actuele kennisoverdracht en marketingondersteuning. Zo werken wij met u en uw cliënten aan een vitale wereld!Ultratone


Ultratone, al 40 jaar marktleider in biostimulatie, activeert vitaliteit op celniveau voor succesvolle figuurcorrectie, huidverbetering en anti-aging.

Ultratone kan ingezet worden voor vetreductie, verbetering bloed- en lymfecirculatie, spiertraining, huidversteviging, pijnbestrijding, herstelbevordering en is hét alternatief voor chirurgische facelifts.

Meer over Ultratone
Geneo+


Laat de huid stralen van vitaliteit dankzij de 5-in-1 Super Facial

Dankzij de toepassing van OxyGeneo, TriPollar-radiofrequentie en Ultrasound in één behandeling pakt Geneo+ huidverbetering op alle niveas aan. Niet voor niets heeft het Geneo+ systeem de cosmopiltan prix de beauté award gewonnen als beste huidverberende behandeling.

Meer over Geneo+


Legend


Legend, Een revolutie in Medisch Esthetische technieken

Legend is het nieuwste Medisch Esthetisch behandelplatform van Pollogen. Wat de LEGEND™ uniek maakt? Drie legendarische en door Pollogen gepatenteerde technologieën in één behandelplatform waarmee verfijnde alternatieven worden geboden voor de meest populaire huidverbeteringsmethoden zoals Microneedling, Radiofrequentie en Fractionele Skin Resurfacing.

Deze technologieën hebben de huidige standaard in de medisch esthetische branche uitgedaagd door meer comfort, efficiëntie en effectiviteit na te streven. Stuk voor stuk hebben deze technologieën wereldfaam behaald onder de namen TriPollar, Voluderm HE en TriFractional.

Meer over Legend


InnoAesthetics


Maak kennis met een complete lijn dermocosmetics, uitsluitend beschikbaar voor de échte huidprofessional.

InnoAesthetics biedt een complete range producten die door de professional kunnen worden ingezet om specifieke huidproblemen aan te pakken. Daarnaast wordt een compacte lijn thuisverzorgingsproducten aangeboden die naadloos aansluiten op de behandeling in de praktijk, en in vele gevallen als voorbereiding dienen op de professionele behandeling conform specifieke behandelprotocollen.

Meer over InnoAesthetics

Total Gym


Sinds 1976 laat Total Gym sporters met hun eigen lichaamsgewicht de zwaartekracht uitdagen dankzij de hellingshoek van de gepatenteerde glideboard – Always Inclined.

Total Gym is al 40 jaar wereldwijd marktleider in zeer effectieve functionele trainingsmethoden afgestemd op de meest uiteenlopende individuele behoeften. Deze innovator biedt een zeer professionele lijn van producten die te vinden zijn  in duizenden fitnessfaciliteiten, universiteiten, personal-trainingstudio’s en gezondheidsclubs over de gehele wereld. De focus ligt op gewichtsverlies, revalidatie en het verbeteren van sportprestaties en conditie. Met 24 miljoen wereldwijde workouts per jaar speelt Total Gym in op de laatste fitnesstrends.

Meer over Total Gym
Educatie


Wij kunnen en willen mensen pas echt goed helpen als wij de nieuwste wetenschappelijk bewezen methoden inzetten. Onze inmiddels zeer uitgebreide kennis van zaken delen we graag met u!

De nieuwste wetenschappelijke inzichten en trends op beauty-, wellness- en gezondheidsgebied vertalen wij continu in de meest effectieve aanpak binnen de Longevity-filosofie. Zo kan ons Expertteam de meest nieuwe kneepjes toepassen, en stimuleren wij tegelijkertijd onze klanten cosmetisch en cosmedisch wijzer te worden tijdens onze masterclasses, trainingen en workshops. Door de interactie ter plekke ontstaat er een mooie win-win en helpen we met elkaar veroudering echt de wereld uit!

Bekijk onze Trainingskalender