Longevity voor consumenten

De Longevity-filosofie biedt een totaalaanpak die wij ook wel de nieuwe schijf van 5 noemen. De 5 bouwstenen versterken elkaar bij gecombineerd gebruik én elke bouwsteen afzonderlijk geeft ook al merkbare resultaten.

Vitaliteit is binnen elke bouwsteen altijd het einddoel maar er zijn vele combinaties die vitaal ouder worden mogelijk maken. Onze cliënten vinden het prettig om hun eigen invalshoek te kiezen. Dat betekent dat als iemand voor een voedingsadvies binnenkomt, wij vrijblijvend informatie geven over hoe inzet van de andere bouwstenen het persoonlijke doel van de client kan versnellen en versterken.Voeding

Over voeding en de effecten daarvan op een gezond en vitaal leven wordt veel geschreven. Vaak zie je door de vele verschillende visies door de bomen het bos niet meer. Wij laten de nuances zien.

Wij laten de nuances zien van een voedingspatroon waarin de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen echt iets anders blijkt te zijn dan de optimale hoeveelheid voedingsstoffen die iemand nodig heeft voor een vitaal leven. Een maatwerk voedingsprofiel, afgestemd op de verschillende levensfasen en persoonlijke wensen en doelstellingen, vermindert gezondheidsklachten aanzienlijk en geeft een duidelijk merkbaar fitter gevoel. Onze voedingsadviezen versterken de Longevitymethoden waardoor de effecten intensiever zijn en langer aanhouden.
Beweging

De mens is gemaakt om te bewegen. Te weinig beweging leidt tot versnelde veroudering en verkeerde beweging kan blessures veroorzaken of minder (persoonlijk) effect hebben dan gewenst.

Te weinig beweging versnelt het verouderingsproces doordat de spiermassa afneemt en verslechtert bovendien de bloed- en lymfecirculatie waardoor afvalstoffen minder goed afgevoerd worden en het lichaam noodzakelijke voedingsstoffen niet meer goed kan opnemen. Hierdoor kunnen we allerlei klachten krijgen en een gevoel van (permanente) vermoeidheid ervaren. Door een bewegingsplan op maat wordt het effect van figuurcorrecties en de overige vitaliteitsbouwstenen van Longevity enorm versterkt

Total Gym


Figuurcorrectie

Is de inzet van figuurcorrigerende methoden en middelen een pure luxe of juist heel slim en nuttig als je vitaal ouder wilt worden? Vaak wel als je echt gaat voor een goed zichtbaar resultaat.

Door persoonlijke omstandigheden of in aansluiting op andere gekozen aanpakken binnen of buiten Longevity kunnen figuurcorrigerende methoden voor gezicht en/of lichaam gewenst zijn. De eenzijdige aanpak van alleen de huid, vetcellen, spieren of lymfedrainage is vaak niet voldoende voor een optimaal bevredigend resultaat. Onze holistische aanpak met originele wetenschappelijke technieken biedt wél de gewenste uitkomsten. In combinatie met professionele voedings- en bewegingsadviezen garanderen wij de meest mooie en verantwoorde resultaten.

Ultratone
Huidverbetering

Een verzorgd uiterlijk maakt zelfverzekerd en straalt vitaliteit en plezier uit. Jouw meest vitale zelf verdient het om gekoesterd te worden. Door het Longevity Expertteam of door jezelf.

Voor effectieve huidverbetering zijn oplossingen nodig waarbij de verschillende huidweefsels en -structuren behandeld worden, Op maat gemaakt voor alle unieke huidtypes en huidcondities die er zijn. Om in te kunnen spelen op individuele wensen selecteren wij de meest natuurlijke oplossingen omdat die het beste aansluiten bij onze lichaamseigen behoeften en zo méér doen dan alleen een goed gevoel geven. Uw huid, humeur en uitstraling varen er wel bij!

Geneo+


Educatie

Wij kunnen en willen mensen pas echt goed helpen als wij de nieuwste wetenschappelijk bewezen methoden inzetten. Onze inmiddels zeer uitgebreide kennis van zaken delen we graag met u!

De nieuwste wetenschappelijke inzichten en trends op beauty-, wellness- en gezondheidsgebied vertalen wij continu in de meest effectieve aanpak binnen de Longevity-filosofie. Zo kan ons Expertteam de meest nieuwe kneepjes toepassen, en stimuleren wij tegelijkertijd onze klanten cosmetisch en cosmedisch wijzer te worden tijdens onze masterclasses, trainingen en workshops. Door de interactie ter plekke ontstaat er een mooie win-win en helpen we met elkaar veroudering echt de wereld uit!