LEGEND. HET MEEST COMPLETE MEDISCH ESTHETISCHE BEHANDELPLATFORM.LEGEND-platform-slide

4 Ergonomisch ontworpen, uitwisselbare applicatoren

De Pollogen LEGEND™ beschikt over 4 applicatoren, drie om TriPollar Radiofrequentiebehandelingen uit te voeren, en één verwisselbaar handstuk voor TriFractional en Voluderm™ behandelingen:

Kleine TriPollar-DMA applicator voor kleine/delicate gebieden
Medium TriPollar-DMA applicator: gelaat, hals, armen & handen
Grote TriPollar-DMA applicator: buik, lovehandles, dijen & billen
Verwisselbare TriFractional/Micro-Needling applicator:
» TriFractional tip: Resurfacing
» Hybrid Energy Micro-Needling tip: VoluDerm™


Voluderm logo met techniek

 


3e GENERATIE MICRONEEDLING VOOR EEN NATUURLIJK FILLEREFFECT VAN BINNENUIT

VoluDerm Hybrid Energy (HE) is een innovatieve en vooruitstrevende technologie die limitaties van andere needlingtechnologieën overstijgt. Reduceert klinisch bewezen de tekenen van huidveroudering en regenereert de huid. Gedurende de behandeling penetreren zeer fijne micronaaldjes met de behulp van radiofrequentie in de dermis waardoor van binnenuit de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd.

Anders dan andere fractionele behandelingen is de reactie van de epidermis na de procedure zeer mild waardoor de cliënt zijn dagelijkse bezigheden niet hoeft te onderbreken. Voluderm HE behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen, minimaal invasief, snel, comfortabel en met minimaal discomfort.TriLipo logo met techniek


DRIEVOUDIGE AANPAK VOOR VETREDUCTIE & BODYCONTOURING

TriLipo is een unieke combinatie van twee effectieve technieken – TriPollar Radiofrequentie (RF) en Dynamic Muscle Activation (DMA)- die tegelijk worden uitgezonden door één en dezelfde applicator.

TriLipo technologie werkt gelijktijdig op de dermis, hypodermis (vet) en spieren om een superieure vetvermindering mogelijk te maken. Het combinatie effect van TriLipo RF en TriLipo DMA zorgt voor een gelijkmatig verdeelde diepgaande verwarming van zowel de dermis als de onderliggende vetlagen.TriFractional logo met techniek

3e GENERATIE RF SKIN RESURFACING – HET RESURFACING ALTERNATIEF VOOR LASERS

TriFractional is een door Pollogen ontwikkelde en gepatenteerde fractionele radiofrequentie technologie die als enige gebruik maakt van drie pulsen waardoor de RF energie dieper in het weefsel penetreert op een comfortabelere wijze voor een veilige en effectieve behandeling, met minimaal discomfort en beperkte hersteltijd.

De energie van de TriFractional maakt een diepe, veilige en effectieve fractionele micro verwonding van de huid mogelijk die het natuurlijke helingsmechanisme van de huid stimuleert. Na een behandeling functioneren de omliggende gebieden als helingscentra. De aanmaak van nieuw collageen wordt intensief gestimuleerd om gezond huidweefsel te creëren. Het is vandaag de dag één van de meest gevraagde anti-aging behandelingen.


Geïnteresseerd? Vraag nu een vrijblijvende demo op locatie aan! Neem contact op