Longevity neemt deel aan de grotere vakbeurzen. Op dit moment zijn de volgende vakbeurzen bevestigd:

Beautyspot.nl Live Edition, 10-12 September 2016

bts-logo

Op 10, 11 en 12 september laten wij tijdens Beautyspot Live Edition zien hoe je met aandacht voor Longevity, the art of vital-aging, slimme combinaties maakt die ervoor zorgen dat vitaal ouder worden geen kunst is.

Hoe je die kunst binnen wetenschappelijk verantwoorde lijnen kunt inkleuren presenteren we met lezingen door expertsprekers en demonstraties van onze professionals.

Als u onze gast wilt zijn op 10, 11 of 12 september, stuur ons dan een mail (info@longevity.nl) en maak kans op gratis toegangskaarten en onze interessante Longevity-kennismakingsaanbieding ter waarde van € 150.

Kijk voor meer informatie op www.longevity.nl of www.beautyspotlive.nl/longevity.

Wij kijken uit naar uw komst!

Hartelijke groet, ook namens het Longevity Expertteam,

Koen Welsch
Bedenker van de Longevity-filosofie


Beauty Trade Special, 2-4 April 2016

bts-logo

 

 

 

Op de Beauty Trade Special zijn wij present met de Pollogen Geneo+. Een kleine voorbeschouwing op de grote stand die wij één week later in Utrecht hebben in de Jaarbeurs.

 

Adresgegevens:

Brabanthallen
Den Bosch


Beautyspot.nl Trade Edition Trade Special, 9-11 April 2016

logo-trade-edition

Op de Beautyspot Trade Edition zijn wij present met Pollogen, Ultratone, InnoAesthetics. Op ruim 300 vierkante meter maakt u kennis met het volledige productassortiment van Longevity. Kom langs op onze grootste stand ooit! Op de beurs introduceren wij de nieuwste uitbreidingen voor Geneo+, het dermocosmetics merk Inno Aesthetics en méér. Mis het niet!!

Adresgegevens:

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht


Kom langs op een beurs of vraag direct vrijblijvend informatie aan! Neem contact op