total gym event

Workshop Total Gym

Master Trainer Resi Hoogendam laat je kennis maken met een uniek functioneel trainingsconcept waarmee je kunt inspelen op alle trends van 2016 en de toekomst. Het is de ultieme trainingsapparatuur voor Personal Trainers en Fysiotherapeuten. Met één fitness toestel kunnen vier verschillende trainingsprogramma's worden uitgevoerd.
 
Het Total Gym GRAVITY systeem is geschikt voor, Personal Training, Revalidatietraining, Small-group training en Pilates. GRAVITY geeft jou als trainer/fysiotherapeut meer vrijheid en variatie in een (revalidatie)training. Total Gym GRAVITY zal door je cliënten als zeer prettig en leuk ervaren worden, omdat je in plaats van een gewicht, het lichaam in beweging zet. Dit geeft een echte beweegervaring die bij conventionele apparatuur helaas uit de training verdwenen is.
 
Een ander groot voordeel is dat je op één toestel zoveel verschillende oefeningen en variaties kunt doen. Hierdoor kun je je beter focussen op de training en de trainingstijd zeer effictient gebruiken.
 
De kosten voor deze workshop zijn 25 euro per centrum (1 of 2 deelnemers). Extra deelnemer: 10 euro. Deze tarieven zijn excl. 6% BTW en inclusief koffie, thee, water en een hapje. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met factuur.
Start Op:
26.08.2016
13:00
Eindigt Op:
26.08.2016
15:00
€25,00
Evenement gemist
Workshop Total Gym
Boeking (€25,00)
Resterend aantal plekken: 15
Hoeveelheid
Kosten
Totale kosten
25,00
25,00
Bevestigen deelname...
Registratie voltooid!
Bedankt voor het reserveren van een trainingsplaats. Wij zien er naar uit u te mogen ontvangen!

Total Gym Gravity zomer try-out workshop voor trainers en fysiotherapeuten

Master Trainer Resi Hoogendam laat je kennis maken met een uniek functioneel trainingsconcept waarmee je kunt inspelen op alle trends van 2016 en de toekomst. Het is de ultieme trainingsapparatuur voor Personal Trainers en Fysiotherapeuten. Met één fitness toestel kunnen vier verschillende trainingsprogramma’s worden uitgevoerd.
 
Het Total Gym GRAVITY systeem is geschikt voor Personal Training, Revalidatietraining, Small-group training en Pilates. GRAVITY geeft jou als trainer/fysiotherapeut meer vrijheid en variatie in een (revalidatie)training. Total Gym GRAVITY zal door je cliënten als zeer prettig en leuk ervaren worden omdat je in plaats van een gewicht, het lichaam in beweging zet. Dit geeft een echte beweegervaring die bij conventionele apparatuur helaas uit de training verdwenen is.
 
Een ander groot voordeel is dat je op één toestel zoveel verschillende oefeningen en variaties kunt doen. Hierdoor kun je je beter focussen op de training en de trainingstijd zeer efficiënt gebruiken.
 
De kosten voor deze workshop zijn 25 euro per centrum (1 of 2 deelnemers). Extra deelnemer: 10 euro. Deze tarieven zijn excl. 6% BTW en inclusief koffie, thee, water en een hapje. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met factuur.

Maak nu een afspraak en kom langs in het Longevity Lifestyle Center! Neem contact op